Letscode.hu

… minden ami fejlesztés

Új év, új témakör

1 min read

A 2015-ös év végén kicsit megnyomtam a Javascript vonalat, ami már igencsak kellett, viszont a szervezetem is megérezte, ugyanis eléggé lebetegedtem tőle. Így a következő napokban (vagy hetekben, depends on mennyit iszok mennyi melóm lesz) ismét visszatérünk a szerverre, mégpedig a rég elfeledett Laravellel és a méginkább feledésbe merült Zend 2-vel (vagy 3, ha kijönne végre). Szóba kerülnek még a PHP 7-el jött újítások, docker konténerben buildelünk egyet, megnézzük mennyire is csücskös átállni 5.6-ról, különböző kiterjesztések (pl. Mongo) terén, kis Varnish és minden mi szemnek || szájnak ingere!

A tervezési mintákat a tavalyi visszajelzések alapján máshogy közelítem majd meg, amolyan esettanulmány módjára, a saját munkáimból vett példákkal (amennyire a titoktartás megengedi), hogy mikor mit használtam és főleg miért. Itt Android, .NET MVC és PHP (Zend 2) példák lesznek főleg.

Biztos vagyok benne, hogy sok újdonságban lesz részünk 2016-ban, amennyire az Internet Explorer is biztos a dolgában:error_neverfail

1 thought on “Új év, új témakör

  1. Szia!

    Csak így tovább! Teszik, hogy nem felszínes tudású tutorialok tömkelege van az oldalon. Ha lehet kérni, akkor ORM-ről is jó lenne olvasni. Főleg a hasznosítására volnék kíváncsi, hogy mikor válasszuk és mi az előnye.

    Üdvözlettel
    Tomi

Comments are closed.

Copyright Letscode.hu 2014-2020 © Minden jog fenntartva. | Newsphere by AF themes.