Tacsiazuma
Tacsiazuma A letscode.hu alapitója, több, mint egy évtized fejlesztői tapasztalattal. Neovim függő hobbi pilóta.

Új év, új témakör

Új év, új témakör
A 2015-ös év végén kicsit megnyomtam a Javascript vonalat, ami már igencsak kellett, viszont a szervezetem is megérezte, ugyanis eléggé lebetegedtem tőle. Így a következő napokban (vagy hetekben, depends on mennyit iszok mennyi melóm lesz) ismét visszatérünk a szerverre, mégpedig a rég elfeledett Laravellel és a méginkább feledésbe merült Zend 2-vel (vagy 3, ha kijönne végre). Szóba kerülnek még a PHP 7-el jött újítások, docker konténerben buildelünk egyet, megnézzük mennyire is csücskös átállni 5.6-ról, különböző kiterjesztések (pl. Mongo) terén, kis Varnish és minden mi szemnek   szájnak ingere!

A tervezési mintákat a tavalyi visszajelzések alapján máshogy közelítem majd meg, amolyan esettanulmány módjára, a saját munkáimból vett példákkal (amennyire a titoktartás megengedi), hogy mikor mit használtam és főleg miért. Itt Android, .NET MVC és PHP (Zend 2) példák lesznek főleg.

Biztos vagyok benne, hogy sok újdonságban lesz részünk 2016-ban, amennyire az Internet Explorer is biztos a dolgában:error_neverfail

comments powered by Disqus