Letscode.hu

… minden ami fejlesztés

2015 review

1 min read

Most, hogy több, mint egy év eltelt az első bejegyzés óta, épp itt az ideje, hogy meginterjuholjalak benneteket:

  • Jó irányba halad-e az oldal?
  • A tartalom nem lett unalmas? Ugyanis fő célom az lenne, hogy némileg más hangon adjam elő azt, mint egy sima tutorialban hallanátok/olvasnátok.
  • Design/frontend ügyben hogy állunk? Lévén backendes vagyok, én magam Lynxre optimalizált tartalmat szülök, így előferdülhet, hogy egyes böngészők/képernyőméretek számára az egész olyan mint az ökörhugyozás nem az igazi.

Aki szeretné megosztani a véleményét, az megteheti ezen a mailcímen. Ugyanitt várom azok jelentkezését, akik hozzám hasonlóan szívesen adnák tovább a tudások egy-egy apró szegletét itt és mindezt pár sör (és természetesen örök élet) fejében hajlandóak megtenni.


Ha tetszik amit csinálok, úgy érzed, hogy profitálni tudsz az itt olvasottakból, akkor meghívhatsz engem vagy Martin Papát egy sörre:Ha szerinted az alkohol nem megoldás, akkor már annak is örülök, ha hozzáadod az oldalt az AdBlock kivételekhez 🙂

 

Mindenkinek boldog új évet és remélem a továbbiakban is viszontolvassuk egymást az oldalon!

1 thought on “2015 review

  1. Szerintem az irány teljesen jó, a hangnem feldobja az amúgy száraznak ható tartalmat, a design meg hát… amit kell, azt látjuk, a sallang maradjon az alfa júzereknek 😀 Nem minden bejegyzést követek, csak amikor valamelyik csoportban szembejön velem egyik-másik írás, de mindig valamilyen módon hasznos, még akkor is, ha az adott témakör amúgy már sokadjára körbejárt dolog számomra!

Comments are closed.

Copyright Letscode.hu 2014-2020 © Minden jog fenntartva. | Newsphere by AF themes.